Tinggalkan komentar

Sami-Sami


( Alah, kieu geuning kasiksa nya ari boga rasa suka, terus teu wani nyarita, terus kitu awewena komo deui meuren nya teu wani nyarita, jadi balueung ah teu ngarti )BS
*
Teuing dimana
Teuing iraha
Asup na rasa
Kana jero dada
Ujug-ujug nyampak bari nyiksa
Ka edanan ku bebeakan
Mungkir teu bisa
Hate rumasa
Boga kacinta
Geude ka bina-bina
Pikir manteng ukur kadidinya
Teu irah heunteu dimana
Lamun ti beurang
Pikiranku melayang
Aya kameulang aya rasa hariwang,
Aduh…Aduh…Aduh…
Peuting mun sare
Ngan kaimpikeun bae
Taya lian ngan ukur didinya
( Sami,,Sami )
Urang pada boga rasa
( Sami,,Sami )
Ngarasa kasiksa
( Sami,,Sami )
Sieun rek wakja balaka
Nya kumaha..Kumaha atuh kumaha
( Nya kudu di Kumaha atuh da ari pada-pada teu wani nyaritamah, nahan. Rek neangan panglayar…era, ari teu make panglayar pasti lila… )

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: