Tinggalkan komentar

Mumun / Rumasa


BS

Mumun urang bandung meni geulis pisan euy….di poskeun ku

Loba nu nganjang ka mumun
Loba nu resep ka mumun
Loba nu bogoh ka mumun
Loba nu gelo Ku mumun
walah…
Rumasa asep oge suka ngadadak ngagedur rasa cinta
Rumasa ngan asep rumasa rek naon anu di sogrogkeun

Kuruunyung oji jeung mersi
jol udin mawa BMW Datang dodo mawa volvo
ana mawa toyota
walah…
Rumasa asepmah teu boga rumasa asep sangsara ku dunya
Rumasa modal ukur cinta ditambah nawaetu rek satia

Mumun milih mana
Mumuumuun milih saha

( Kang asep tong cang caya
Mumun pasti milih didinya )

Ngagebrai dunya jadi caang asatuh garenah pipikiran
Sare tibra dahar mirasa
Nyata cinta teu kabeh ningali dunya

Loba nu nganjang ka mumun
Loba nu resep ka mumun
Loba nu bogoh ka mumun
Loba nu gelo Ku mumun

Rumasa asep age suka ngadadak ngagedur rasa cinta
Rumasa ngan asep rumasa rek naon anu di sogrogkeun

Kuruunyung oji jeung mersi
Jol udin mawa BMW datang dodo mawa volvo
Ana mawa toyota
walah…

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: