Sunda

Kumpulan Lengkap Pribahasa Sunda


Kumpulan Lengkap Pribahasa Sunda nu pastinamah aya 1330 pribahasa, lumayan lah rada lengkap sok sanajan rada lieur oge ngeditna. hahahha… 🙂 Abdi sanes saha-saha ngan saukur jalma biasa, ngan hoyong ngabagi elmu nu kapendak. eta oge sanes bade ngaguruan atawa nyanyahoanan, sadayana di digawean dina raraga neangan elmu hirup jeng kahirupan. Da bongan jeuk Rosul […]